Home

Welkom op mijn persoonlijke site! Hier kun je van alles vinden over wat mij interesseert. Sinds juli 2019 heb ik een Bachelor of Science graad in Accountancy. Naast het Accountancyvak houd ik erg van grafische vormgeving (Photoshop en InDesign), videobewerking (MAGIX Video deluxe), PC gaming en sites bouwen zoals deze. Andere hobby's zijn reizen, varen (motor- of zeilboot) en ik heb ontdekt dat mountainbiken, skiën en paardrijden ook wel leuk is maar dat doe ik niet zo vaak. Als sport doe ik aan hardlopen en soms doe ik een survivalrun.

Games die ik speel of heb gespeeld zijn onder andere Civilization VI, Diluvion, Fallout 76, Everspace, Jurassic World Evolution, Need for Speed (2016) en Sea of Thieves (Microsoft Store game). In het IT-hardware gedeelte van mijn site vind je mijn computer specificaties (zelf in elkaar gezet in december 2010 en van tijd tot tijd geüpgrade). Mijn online nickname is WillemSV. Ik houd ook wel van lan-parties.

Ook ben ik eens in de maand kinderleider bij het kinderwerk bij ons in de City Life Church Leeuwarden. Dit doe ik al meer dan achttien jaar en het is altijd een leuke groep kinderen waarvoor ik het verhaal of de verwerking voorbereid. Projecten en commissies tijdens campagne, pasen en kerst, werk ik ook weleens in mee.

Willem